Ladda upp ePub och mobi filer till WP-Media

ePub & Mobi

Oavsett om du skriver mycket och vill dela med dig av ditt material eller om du bedriver webbutik och tänker sälja dina berättelser som ePub/ MOBI eller om din anledning är någon helt annan så går det inte. WordPress tillåter inte uppladdning av dessa format.

Försöker du möts du av ett felmeddelande.

ePub uppladdningsfel

 

Vad som krävs är lite kod.

Klistra in den koden i ett blankt textdokument och spara filen med .php i slutet. Ladda sedan upp filen till wp-content/plugins och därefter, gå till Tillägg Installerade tillägg och aktivera din nya plugin.

Klar! Nu kan du ladda upp dina ePub och MOBI filer.

 
Det var allt :) Vill du ställa en fråga eller behöver du hjälp?
Vänligen lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!