Plugin: Gilla / Ogilla kommentarer

Kommenterar. Vissa är roliga, andra inte. Vill du erbjuda dina besökare att gilla eller ogilla kommentarer precis som Facebook och deras ”Like” funktion så är detta lösningen med ett undantag; denna funktion erbjuder både positiv och negativ ”tumme”. Med ”Comments Like Dislike” plugin får du både ”upp och ner”.


 

1: Installera ”Comments Like Dislike” plugin

Gå till ”Tillägg” » ”Lägg till nytt” och sök på ”Comments Like Dislike”. Installera och aktivera eller klicka här för att ladda ner för att sedan ladda upp.

Gå sedan till ”Tillägg” och klicka på ”Settings” för ”Comments Like Dislike” plugin.


 

2: Inställningar

Du kan välja mellan fyra olika varianter på ‘gilla’ och ‘ogilla’ samt ställa in i vilken ordning dom ska visas och så vidare. Du kan också välja färg. Nedan bilder som visar inställningar.


 

Frågor? Lämna en kommentar så hör jag av mig. Jag finns också på Facebook Messenger.

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!