Plugins: din bästa vän

Plugins eller Tillägg på svenska är WP:s bästa vän i mångt och mycket. Utan dem så blir det djupdykning i koden och det är det inte många som är bekväma med. Att tänka på är att ju fler plugins du har, desto större risk att något slutar fungera efter uppdateringar och liknande. Se därför till att du bara använder dom du verkligen behöver.


 

För att installera ett nytt tillägg/ plugin så går du till Tillägg  Lägg till nytt. Sök på vilken typ av plugin du vill ha och leta efter det som passar dig. Vet du inte vilket som passar dig kan du klicka på namnet och läsa information om just det tillägget. Se galleri nedan på hur det ser ut 


 

Det är allt. Det är inte svårare än så. Frågor? Lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.

 

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!