Styla WooCommerce Varukorg och Kassa

WooCommerce är, som ”alla” vet, väldigt tråkigt att titta på. Funktionaliteten finns till 30-40% och system i sig kräver en hel del plugins för att fungera på ett vettigt sätt. Det är i alla fall min åsikt. T ex så finns inte ”Inköpspris” eller en ”Vinst” flik för dess rapporter. Man måste alltså räkna ut vinsten själv. EAN finns inte. Stylingen ser ut att komma från 1950 och den estetiska känslan är minimal. Nej, jag gnäller inte – jag säger som det är.

 

Men hoppet är inte förlorat. I alla fall inte än. Här kommer nämligen en massa rader CSS-kod som gör både varukorg och kassa fan så mycket snyggare. Vassego 

 

Nej, jag har inte glömt bort det mobila upplägget. Det kommer här 

 

För er som vill ta bort fält från kassan, ni kan använda följande kod i er functions.php fil 

 

Ha så roligt!
Det var allt :) Vill du ställa en fråga eller behöver du hjälp?
Vänligen lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!