Tankar och Värderingar

Som person och personlighet ser jag vissa saker som självklara. Till exempel så är jobbet en atmosfär och miljö där man respekterar varandra med en chef som i bakgrunden vet, förstår och känner till varje anställds styrkor och svagheter; en chef som driver arbetet framåt genom att se till att både vardagliga uppgifter blir utförda men också ser efter personalens utveckling.

 

En miljö där skoj och lek till stor del uppmuntras i den mån att man som anställd kan varva ner då och då och ”avreagera” sig på ett snyggt sätt gentemot kollegor men även chefen. Att det verkligen finns en ”open door” policy och att kommunikationen inom företaget inte är styrd genom en specifik rapporteringsstruktur utan istället uppmanar alla att ta kontakt med alla så länge det gynnar företaget. Poängen är inte slumpmässigt skitsnack utan att säkerställa att saker och ting blir gjorda; att åsikter når fram.

 

Också viktigt är att man som anställd känner sig uppskattad och värderad. Att arbetet man utför syns då man man öppnar lönekuvertet. Att en synlig men framförallt väl utformad karriärstege finns tillgänglig. Allt detta anser jag vara standard och det är allt utöver detta som för mig känns speciellt och där — där är vi alla olika i hur och vad vi levererar.

 

Jag kommer från mångkulturella arbetsmiljöer där respekten för att vi alla är olika med varierande styrkor och livserfarenheter satte tonen, från arbetskulturer där vi bemötte varandra med nyfikenhet och tillit — där kollegor tillsammans skapade möjligheter och där målet var utveckling genom förändring och förbättring.

 

Ovan beskriver jag hur jag ser på min arbetsmiljö och hur jag önskar att kommunikation och uppskattning ser ut. Jag söker en tjänst där allt enligt ovan existerar, syns och hörs för att du som chef gör det möjligt.

 

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.