TinyMCE: Ditt visuella verktyg

TinyMCE är ett superbra verktyg som ger dig allt det du behöver för att formatera och göra dina inlägg snygga och proffsiga. Du kan markera kod, göra superscript och mycket mer. Varför inte skapa en tabell eller infoga något trevligt? Möjligheterna är plötsligt många.


 

1: installera TinyMCE

Gå till ”Tillägg” » ”Lägg till nytt” och sök på ”TinyMCE” och installera. Se bild nedan.

 


 

Efter installationen, välj ”Aktivera”. Gå sedan till ”Inställningar” » ”TinyMCE Advanced”. Där kan du nu ställa in vad som ska finnas med i ditt verktygsfält genom att dra och släppa ”funktioner”. Se bilder. I exemplet nedan drar jag ”Klipp ut” (Cut) till verktygsraden.

 

När du är klar och har fått allt så som du vill så är det dags att testa dess utseende.


 

2: skriv ett inlägg

Ditt verktygsfält ser nu väldigt annorlunda ut jämfört med tidigare. Så här se mitt ut just nu.

Du kan markera kod, göra superscript och mycket mer. Varför inte skapa en tabell eller infoga något trevligt? Möjligheterna är plötsligt många.


 

Frågor eller annat? Lämna en kommentar så hörs vi. Du kan också kontakta mig på Facebook Messenger.

 

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!