Upp igen! Skrolla hem!

Det är, utan tvekan, skönt att kunna skrolla hela vägen tillbaka upp med en enda knapptryckning. Speciellt på hemsidor där menyn inte ”stannar” kvar på toppen fastän man själv skrollar ner. I denna artikel visar jag dig hur du installerar, konfigurerar och använder ”Scroll Back To Top” plugin. Ett verktyg som gör reell skillnad.


1: installation

Gå till ”Tillägg” » ”Lägg till nytt” och sök efter ”scroll-back-to-top”. Se bilder nedan.

 


 

2: konfiguration

Gå till ”Inställningar” » ”Scroll Back to Top”.
Där kan du ställa in allt från vilken typ av ”pil” du vill ha som ikon (den man som besökare klickar/trycker på) till vilken bak- och förgrundsfärg och annat.

 

Du kan, om du vill och kan, till och med lägga till extra CSS längst ner.


 

3: hur det ser ut

Jag har valt att använda den som ingår i mitt tema. Men så här kan knappen se ut.


 

Har du frågor eller funderingar? Vänligen lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.

 

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!