Visa Google Slides presentation

Om du, som jag, använder Google Slides för presentationer så är detta ett utmärkt tips. Här visar jag hur du gör för att lägga till din presentation i WordPress i ett inlägg eller på en sida. Så här gör du.


1: ‘Publish to the web’ Google Slides

När du har skapat din presentation och är klar, gå då till ”File” » ”Publish to the web”.

 

Du kan välja mellan att få länken eller koden för inbäddning (embed). Jag tycker det är lättast att bara ta länken och klistra in på en enskild rad där man vill att presentationen ska visas. Det jag gillar är valen man göra.

  1. Spela upp automatiskt
  2. Återspela/ börja om igen vid slutet
  3. Väljer du ”Embed” får du fram en kod istället för en länk

Du kan också, som du ser på bilden, välja hur lång tid det ska gå mellan varje ”slide”.

 


 

Live exempel kod:


 

Frågor? Lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.

Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!