WP: Sluta hoppa efter ”read more”!

Är du trött på att missa text då webbläsaren ”hoppar” för att klickat på ”read more” länken i WordPress? Det ska vi nu ändra på och samtidigt som vi gör det så ska vi ändra på länktexten. Jag menar; varför inte slå två flugor i en smäll? Så här gör du.

Tips: du kan givetvis byta ut bb_no_more_jumping mot ett namn som passar dig.
Tänk bara på att du byter namn på båda platserna.


 

functions.php

Det första du ska göra är att öppna din functions.php fil. Den hittar du under ditt tema (barntema) som finns under /wp-content/themes/ditt-tema/functions.php

Lägg till följande kod 

Byt ut ”READ MORE LÄNK TEXT HÄR” mot vad du vill att det ska stå och spara filen.
Det var allt :) Vill du ställa en fråga eller behöver du hjälp?
Vänligen lämna en kommentar eller kontakta mig på Facebook Messenger.Om Bjornen

Jag är en hobbyförfattare & WP-nörd som försöker tömma hjärncellerna på kreativitet. När jag inte skriver så utökar jag mina WP-kunskaper genom att blogga och hänga på diverse sociala medier. Jag gör mitt bästa och min passion för WordPress enbart växer.

One Reply to “WP: Sluta hoppa efter ”read more”!”

Kommentera


OBS: Alla kommentarer granskas innan dom blir publicerade. Ha en go dag!